Beschikbaarheid / Reserveren

In onderstaande kalender kunt u de beschikbaarheid zien van het strandhuisje. Deze is alleen in de periode 15 april tot 1 oktober te reserveren. In de winter staat het huisje namelijk niet op het strand. 

Minimale verblijfduur

We hanteren een minimale verblijfsduur van een weekend, midweek of een week in het laagseizoen. In juni, juli en augustus kan enkel per week geboekt worden. Zie hiervoor ook de pagina Tarieven met verdere uitleg.

Beschikbaarheid

In onderstaande kalender wordt weergegeven op welke dagen ons huisje nog beschikbaar is. U kunt het formulier onder de kalender gebruiken om een reservering te plaatsen.

Huisje 323Huisje 324
Kalender word geladen......
-
Vrij
 
-
Bezet
 
-
Optie
Kalender word geladen......
-
Vrij
 
-
Bezet
 
-
Optie

Reserveren

Is de door uw gewenste periode nog beschikbaar? Een aanvraag dient u eenvoudig in via onderstaand formulier. Bellen mag uiteraard ook.

    Wat gebeurt er nadat u een aanvraag heeft ingediend?

    U ontvangt zo spoedig mogelijk een e-mail waarin wij de aanvraag bevestigen. Daarnaast ontvangt u het verzoek een aanbetaling te doen. De aanvraag wordt tijdelijk als ‘optie’ in de kalender opgenomen. Zodra wij uw aanbetaling ontvangen hebben wordt uw aanvraag omgezet in een boeking. Hiervan ontvangt u ook bericht. 

    N.B. De kalender geeft een indicatie van de beschikbaarheid. In uitzonderlijke gevallen kan het voorkomen dat een boeking op een andere manier is binnengekomen en nog niet verwerkt is in de kalender. 

    Hulp nodig of vragen?

    Neem dan contact op via het contactformulier.