De omgeving

In de omgeving van Dishoek liggen korte afstand de steden Vlissingen, Middelburg, Veere, Domburg en Zoutelande. Hier zijn voldoende bezienswaardigheden en gezellige terrasjes aanwezig. In de duinen zijn fiets- en wandelroutes aangelegd. Ideaal om de Zeeuwse kustlijn te verkennen. Meer informatie over wat Zeeland te bieden heeft kunt u vinden op Zeeland Visit

Parkeren

Faciliteiten parkeren Er zijn diverse mogelijkheden om te parkeren. Wij hebben een eigen parkeerplek voor onze gasten van huisje 323 beschikbaar op een paar minuten lopen. Mocht u hier gebruik van willen maken dan kost dit €6.- per nacht bovenop de huurprijs. In de buurt zijn meerdere betaalde parkeerplaatsen. Deze bevinden zich op minimaal 5 minuten en maximaal 15 minuten lopen vanaf strandhuisje. Er is ook een laadpaal voor elektrische auto’s aanwezig.

Eten en drinken

Faciliteiten strandpaviljoenOp loopafstand bevinden zich een kleine buurtsupermarkt, 2 gezellige strandpaviljoens en verschillende restaurants met een buitenterras.

Te huur

Onderaan de duinen kunt u (elektrische) fietsen huren.

Voorzieningen op de kaart

De locatie van het strandhuisje en de belangrijkste voorzieningen in de directe omgeving zijn op onderstaande kaart weergegeven.